18.9 C
Bursa
31 Mayıs 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

BAL-GÖÇ Geleneksel Bayramlaşma Töreni coşku, birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti…

BAL-GÖÇ Geleneksel Bayramlaşma Töreni coşku, birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti!

 

Bayramlaşma törenimiz öncesinde, geleneklerimizi yaşatmaya devam eden kadınlarımızın büyük emekle hazırladığı birbirinden lezzetli baklavalar ve kavurma et ile pilav, bayram soframızın vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Bu güzel lezzetlerle hem gönüller hem de sofralar şenlendi.

 

Törenimiz, Bursa protokolünün yoğun katılımıyla onurlandı. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biri olan bu anlamlı buluşmada, bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine ve değerli misafirlerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız.

 

Bu özel günde bir araya gelerek bayram sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür eder, nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar dileriz. ✨

 

İlgili Yazılar

Türklüğün Yılmaz Savunucusu Nuri Turgut ADALI

selim

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bursa Şube Başkanı Sayın Gürhan Akdoğan, Bursa Şube Başkan Yardımcısı Sayın Ali Küçüksarı ile birlikte Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

admin

Balkan Masası 26 Şubat Çarşamba Saat 11:00

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası