6 Kasım 2025
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Osmangazi BAL-GÖÇ Şube Dostluk Yemeği

Osmangazi BAL-GÖÇ Şubemizin düzenlediği Dostluk Yemeği, yoğun katılımla gerçekleşti. Bu anlamlı geceye; Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Şube Yöneticilerimiz de katılım sağladı.

Gecenin organizasyonunda emeği geçen başta Osmangazi BAL-GÖÇ Şube Başkanı Sayın Erkan Adalı olmak üzere, dernek yönetimine ve destek veren tüm katılımcılara içten teşekkürlerimizi sunarız.
 

İlgili Yazılar

Cumhuriyet Kadınları Festivali’nde BAL-GÖÇ de Yerini Alıyor!

admin

İyi ki Doğdun Naim Süleymanoğlu…

admin

Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) başkanlığına atanan Sn. Abdullah EREN’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası