22 C
Bursa
15 Temmuz 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Dokasanüç Muhacırları Geleneksel Aşure Programı

Dokasanüç Muhacırları Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Geleneksel Aşure Programı”na, Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan ve Genel Sekreterimiz Sebahattin Soğukpınar katıldı.

Birlik, paylaşma ve kardeşliğin güzel bir örneği olan bu anlamlı davet için Sayın Mehmet Emin Ateş ve yönetimine gönülden teşekkür ederiz.

İlgili Yazılar

39. Kuruluş Yıl Dönümü Yemeği

selim

Dışişleri Bakanımız Sn. Hakan Fidan’ın Bursa ziyareti ve strateji toplantısı sırasındaki temasları kapsamında; BAL-GÖÇ Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan, bakanımız ile bir görüşme gerçekleştirdi.

admin

BAL-GÖÇ Bulgaristan Filibe Turu

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası