15 Şubat 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği kurucularından Faruk Belli’yi yeni açtığı Lezzet Belli isimli işyerinde ziyaret ettik.

BAL-GÖÇ Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan, Genel Başkan Yardımcımız Fikret Yüksel ve Genel Sekreter Yardımcımız Berkun Çiftliklioğlu ile birlikte, Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği kurucularından Faruk Belli’yi yeni açtığı Lezzet Belli isimli işyerinde ziyaret ettik.

 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, çalışmalarında kendisine başarılar diledik. Mübadil camiasına uzun yıllardır verdiği emekler için Faruk Beli’ye teşekkür ediyor; yeni işletmesinin hayırlı olmasını diliyoruz.

 

İlgili Yazılar

Orhangazi Şubemizin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katılım sağladık.

admin

Killililer Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yemeği Gerçekleşti

selim

BAL-GÖÇ Büyük GAP ve Kapadokya Turu

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası