7.7 C
Bursa
22 Ekim 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği kurucularından Faruk Belli’yi yeni açtığı Lezzet Belli isimli işyerinde ziyaret ettik.

BAL-GÖÇ Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan, Genel Başkan Yardımcımız Fikret Yüksel ve Genel Sekreter Yardımcımız Berkun Çiftliklioğlu ile birlikte, Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği kurucularından Faruk Belli’yi yeni açtığı Lezzet Belli isimli işyerinde ziyaret ettik.

 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, çalışmalarında kendisine başarılar diledik. Mübadil camiasına uzun yıllardır verdiği emekler için Faruk Beli’ye teşekkür ediyor; yeni işletmesinin hayırlı olmasını diliyoruz.

 

İlgili Yazılar

Prof. Dr. Emin Balkan Gözlem Kulesi Programı – 2 Bölüm

admin

BAL-GÖÇ Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan, Genel Başkan Yardımcılarımız Ayhan Işık ve Erhan Pamukçu ile birlikte, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. Abdullah Damar’ı makamında ziyaret etti.

admin

21 Mart Nevroz Bayramı Kutlu Olsun.

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası