15 Mayıs 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Bosna Hersek Yatırım ve Ticaret Fırsatları Etkinliği Katılımı

RUMELİSİAD Akademi tarafından düzenlenen ve Bosna Hersek ile Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin ele alındığı “Bosna Hersek Yatırım ve Ticaret Fırsatları” etkinliğinde, BİGMEV – Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı Genel Sekreteri Cenita Kocaman katılımcılara değerli bilgiler aktardı.

Etkinliğe, derneğimizi temsilen Genel Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Zerrin Fırat katılım sağladı.

Bosna Hersek’teki yatırım ortamı, Türk iş dünyasına sunulan fırsatlar ve bölgesel iş birliği olanaklarının ele alındığı bu kıymetli programa katkı sunan RUMELİSİAD’a ve BİGMEV’e teşekkür ediyoruz.

 

#BALGÖÇ #RUMELİSİAD #BİGMEV #BosnaHersek #ZerrinFırat #BalkanEkonomisi #İşBirliği #YatırımFırsatları

 

İlgili Yazılar

Bulgaristan Bursa Konsolosu Sayın Veselin Bozhilov’un görevi sona erdi

selim

Türkiye –Bulgaristan İlişkilerinin 100. Yılında Balkanlar’a Sosyal Bilimler Çerçevesinde Bir Bakış Videolar

selim

BAL-GÖÇ Kadın Komisyonumuz, Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen atölye çalışmasına katılım sağladı.

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası