18 Mayıs 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu’nun 17. Olağan Genel Kurulu Katılımı

BAL-GÖÇ Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan, BGF Delegelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu’nun 17. Olağan Genel Kurulu’na katılım sağladı.

İlgili Yazılar

RUMELİSİAD tarafından düzenlenen 106. Rumeli Geleneksel İftar Buluşması’na, Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan ve Genel Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Zerrin Fırat katılım sağladı.

admin

BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof.Dr. Emin Balkan Anlatıyor | Kadir Genç ile Turizm Dünyası

admin

BAL-GÖÇ Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan, Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen 5. Dünya Alpagut Şampiyonası açılış programına katılım sağladı.

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası