19.8 C
Bursa
16 Temmuz 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

BAL-GÖÇ olarak köklerimize sahip çıkmak ve başarı hikâyelerini görünür kılmak amacıyla düzenlediğimiz “Suyun Öte Yanından Sohbetler” söyleşi serimizin dördüncüsünü başarıyla gerçekleştirdik.


BAL-GÖÇ olarak köklerimize sahip çıkmak ve başarı hikâyelerini görünür kılmak amacıyla düzenlediğimiz “Suyun Öte Yanından Sohbetler” söyleşi serimizin dördüncüsünü başarıyla gerçekleştirdik.

 

Bu özel buluşmada; Balkan Göçmeni bir ailenin çocuğu olan, Türkiye’den Amerika’ya uzanan yaşam yolculuğunda köklerinden kopmadan önemli başarılara imza atan Yazar, Akademisyen ve New York Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Direktörü Sayın Dr. Recep Karaburun’u ağırladık.

 

Sayın Karaburun, çalışma hayatındaki yükselişini, uluslararası deneyimlerini ve başarıya giden yolda karşılaştığı zorlukları katılımcılarla samimiyetle paylaşarak bizlere “Azmin Gücü”nü anlattı.

 

Söyleşinin ardından, kaleme aldığı “Azmin Gücü” adlı kitabını dinleyicilerimiz ve sevenleri için imzalayan Sayın Karaburun, katılımcılarla birebir sohbet etme imkânı da buldu.

 

Geçmişten geleceğe uzanan bu ilham verici buluşma, katılımcılarımız tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

 

Katkıları ve değerli paylaşımları için Sayın Dr. Recep Karaburun’a ve katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

 

Suyun Öte Yanından Sohbetler serimiz, ilham veren konuklarla devam edecek.

İlgili Yazılar

Cumhuriyetimizin Yüzyılında Kozanın Kadına Taç Oluşu

admin

Balkan Göçmenleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Bandırma Şubesi Olağan Genel Kurul İlanı

selim

Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına, Genel Sekreterimiz Doğan Alpay ile Genel Sekreter Yardımcılarımız Gülçin Tütüncü ve Nazmiye Hatipoğlu katılım sağladı.

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası