30 Nisan 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

BAL-GÖÇ Halk Dansları ekibimiz, Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşarak iftar programında bir araya geldi.

BAL-GÖÇ Halk Dansları ekibimiz, Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşarak iftar programında bir araya geldi. Yönetim Kurulu ve komisyon üyelerimizin de katılım sağladığı bu anlamlı buluşmada birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları bir kez daha pekişti.

 

Samimi sohbetlerin ve güzel anların yaşandığı iftar programının ardından ekibimiz haftalık halk dansları çalışmalarına geçti.

 

Kültürümüzü yaşatmak adına verdikleri emek için başta hocalarımız Furkan Ünal ve Emre Selamet olmak üzere tüm ekibimize içten teşekkürlerimizi sunarız.

İlgili Yazılar

21 Aralık Kuzey Makedonya Türkçe Eğitim Bayramı Kutlu Olsun

selim

Geçmiş Olsun Balıkesir…

admin

Bursa Kent Konseyi 91.Olağan Genel Kurul Toplantısına Genel Sekreterimiz Sebahattin Soğukpınar katılım sağladı. 

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası