15 Nisan 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

BAL-GÖÇ Genel Merkez tarafından Görükle’de düzenlenen kahvaltıda üyelerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya gelindi.

BAL-GÖÇ Genel Merkez tarafından Görükle’de düzenlenen kahvaltıda üyelerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya gelindi. Programa Belene gazilerimiz, şehit ailelerimiz ve Türklük uğruna hapiste yatan vatandaşlarımız da katılım sağladı; yaşadıklarını ve duygularını bizlerle paylaştılar.

 

Gerçekleştirilen programda, Bulgaristan’daki seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu; birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemi vurgulandı.

 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programa iştirak eden tüm hemşehrilerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

https://www.facebook.com/share/18Nj2EJSFD/

İlgili Yazılar

“Balkan Savaşları : Nedenleri, Sonuçları ve Etkileri” Konulu Panelimiz Yapıldı

selim

BALKANTÜRKSİAD İhracatta Yeni Hedefler, Yeni Projeler Toplantısı

admin

Türkiye –Bulgaristan İlişkilerinin 100. Yılında Balkanlar’a Sosyal Bilimler Çerçevesinde Bir Bakış Videolar

selim

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası