19 Ağustos 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

“Balkan Savaşları : Nedenleri, Sonuçları ve Etkileri” Konulu Panelimiz Yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Eğitim Komisyonumuz tarafından düzenlenen ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Mustafa Berkay Aydın’ın yaptığı, Doç. Dr. Hacer Karabağ Arslan ile Öğr. Gör. Gürhan Korkmaz hocalarımızın konuşmacı olarak katıldığı “Balkan Savaşları : Nedenleri, Sonuçları ve Etkileri” konulu panelimiz geniş bir katılımla Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Değerli hocalarımız başta olmak üzere, emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

İlgili Yazılar

Batı Trakya’daki programımız çerçevesinde İskeçe Müftüsü Sayın Mustafa Trampa’yı ziyaret ettik.

admin

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Merkezimizde düzenlenen “Balkan Türk Tarihi Serisi II” kapsamında, çok değerli bir paneli daha başarıyla tamamladık.

admin

“BAL-GÖÇ 40. YILA MERHABA KONSERİ” Gerçekleştirildi

selim

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası