18 Temmuz 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

23. İnegöl BAL-GÖÇ Kültür Sanat Festivali, halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti

İnegöl Şubemizin düzenlediği 23. İnegöl BAL-GÖÇ Kültür Sanat Festivali, halkımızın yoğun katılımı ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
​Festival kapsamında sahne alan Rumeli Semih’in muhteşem konseri ve Halk Dansları Gala Gecesi’ndeki büyüleyici gösteriler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Kültürel mirasımızı ve Balkan ruhunu en güzel şekilde yaşatan bu özel gecede bir araya gelmenin gururunu duyduk.
​Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren BAL-GÖÇ Genel Başkan Yardımcımız Berkun Çiftliklioğlu, bu anlamlı organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta İnegöl Şube Yönetimimiz olmak üzere tüm ekiplere ve festivalimizi yalnız bırakmayan, coşkumuza ortak olan tüm halkımıza teşekkürlerini iletti.
​Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle, kültürümüzü geleceğe taşımaya ve bağlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.

İlgili Yazılar

Hukuk Komisyonu Bilgilendirme ve Yönlendirme Hizmeti

admin

Batı Trakya Türklerinin unutulmaz lideri Dr. Sadık Ahmet, vefatının 30. yılında kabri başında dualarla anıldı.

admin

10. BAL-GÖÇ Kestel Balkan Panayırı Başlıyor…

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası