17 C
Bursa
16 Mayıs 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

BAL-GÖÇ Yönetim Kurulu Üyelerimiz Nükhet Toptan ve Emir Cemal Beşkardeş 2. Rumeli Lezzetleri Buluşması programına katılım sağladı. 

BAL-GÖÇ Yönetim Kurulu Üyelerimiz Nükhet Toptan ve Emir Cemal Beşkardeş 2. Rumeli Lezzetleri Buluşması programına katılım sağladı.

 

​Nazik ev sahiplikleri için RUMELİSİAD Başkanı Sayın Murat Evke ve yönetimine teşekkürlerimizi sunar; bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese şükranlarımızı iletiriz.

İlgili Yazılar

Bal-Göç Hukuk Komisyonu Bilgilendirme ve Yönlendirme Hizmeti

admin

Sempozyumumuzun ilk günü, değerli akademisyenlerin ve katılımcıların yoğun ilgisiyle başarıyla tamamlandı.

admin

Hukuk Komisyonu Bilgilendirme ve Yönlendirme Hizmeti

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası