22.2 C
Bursa
23 Ekim 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Killiler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yemeğine; Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Şube Yöneticilerimiz ile katılım sağladık.

Killiler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yemeğine; Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Şube Yöneticilerimiz ile katılım sağladık.

 

​Toplumsal dayanışma bilincinin derinden hissedildiği bu gecede, camiamızı bir arada tutan ortak değerlerimiz bir kez daha paylaşıldı. Karşılıklı istişarelerin ve dostlukların pekiştiği yemekte, bir arada olmanın verdiği güç vurgulandı.

 

​Bu güzel organizasyonu hayata geçiren herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. BAL-GÖÇ olarak, birliğimizden ödün vermeden, daha güçlü bir gelecek vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

 

https://www.facebook.com/share/p/1Dqvwt9QL8/

İlgili Yazılar

Kadın Girişimcilik Sokağı etkinliği sadece ikinci günü gerçekleştirilebildi.

admin

Batı Trakya Türklerinin unutulmaz lideri Dr. Sadık Ahmet, vefatının 30. yılında kabri başında dualarla anıldı.

admin

BAL-GÖÇ Geleneksel Balkan Panayırlarına İlgi Çok Büyük!

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası