3 Nisan 2026
BAL-GÖÇ – Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği
Haber

Cumhuriyetimizin 102. Yılı Kutlu Olsun!

???????? Cumhuriyetimizin 102. Yılı Kutlu Olsun! ????????

Bugün, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milletinin tabiat ve adetlerine en uygun idare” olarak nitelendirdiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun gururunu yaşıyoruz.

 

​Aziz vatanımızın kuruluşuzdan bugüne, uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyor; onların bıraktığı bu emaneti, sonsuza dek yaşatmak için söz veriyoruz.

 

​Cumhuriyet, sadece bir yönetim şekli değil; eşitliğin, adaletin ve geleceğe umutla bakmanın güvencesidir.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!????????

İlgili Yazılar

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 104.Yılı Kutlu Olsun

admin

Yeminli Mali Müşavir Sayın Şahin Gençal, Genel Başkanımız Prof. Dr. Emin Balkan ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

admin

Prof. Dr. Emin Balkan Gözlem Kulesi Programı – 2 Bölüm

admin

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı varsayıyoruz, ancak dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası